Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кузербай, Нургуль Кенжебекқызы | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T06:48:42Z | |
dc.date.available | 2023-11-13T06:48:42Z | |
dc.date.issued | 2020-04-10 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-318-8 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/9149 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Евразийский национальный университет имени Л.Н. Гумилева | ru |
dc.subject | гастрономиялық туризм | ru |
dc.subject | аспаздық фестиваль | ru |
dc.subject | жергілікті шаруашылық | ru |
dc.subject | бәсекеге қабілеттілік | ru |
dc.title | ГАСТРОНОМИЯЛЫҚ ТУРИЗМ - ЕЛІМІЗДЕГІ ТУРИЗМНІҢ ЖАҢА ТҮРІ | ru |
dc.type | Article | ru |